Buttlift

En platt eller ojämnt rundad rumpa kan med hjälp av en buttlift behandling ge den form, fasthet, rundhet och volym du önskar. Vi utför Butt lift med HYAcorp, en filler för body contouring.

Brazilian buttlift med bodyfillers

60 minuter, 12000 kr

Mer information

Butt lift eller rumplyft är en ny trend där man med hjälp av body fillers förändrar och förbättrar kroppens konturer. Är du missnöjd med en platt hängig rumpa kan ett rumplyft ge den form, fasthet och rundhet som just du önskar. Vi utför buttlift med HYA-Corp filler. Denna filler har tagits fram speciellt för rumplyft och andra estetiska behandlingar där man önskar stor volym till området. HYA-corp är en säkert filler, godkän i EU och resultatet håller 2år (som alltid är detta individuellt). Resultatet syns på en gång men slutgiltiga resultatet syns efter va 7-10dagar. Detta eftersom hylaronsyran behöver dra till sig fukt i huden vilket gör att materialet ökar i volym med 20-40%. VI injecerar 60ml (30ml på varje sida) som kommer öka i volym 20-40%. Vill du fylla på mer eller mindre går det självklart komma överens med oss och vi går igenom allt på plats. Förnyas behandlingen en gång till efter 6månader kommer resultatet att bli ännu mer stabilt.

Tider avbokas med den avbokningskod som kommer med bokningsbekräftelsen. Avbokning måste ske minst 24h innan den bokade tiden för att undvika full debitering, (det går inte att avboka tider via mail, sms, samtal eller instagram). Uteblivet besök debiteras med det fulla behandlingspriset.

OBS! 18 års gräns på alla injektioner

Instagram

@elegance.beauty.clinic

Mail & telefon

info@elegancebeautyclinic.se
+46 (0)76-200 88 32

Plats

Elegance Beauty Clinic, Odengatan 27, 55323 Jönköping, Sweden