Våra behandlingar – FillersBotoxTrådlyftButtlyftLipolys ProfhiloSunekosTandblekningLPG

Välkommen till Elegance Beauty Clinic

Medicinsk och vårdutbildad personal med inriktning av ansiktsskulptering och estetik. Legitimerad och Certifierad i alla behandlingar och injektionsbehandlingar.

Medical aesthetic treatment.
Tack för du valde just oss.

Fillers

En filler är en geléliknande substans som är gjord av icke-animaliskt Hyaluronsyra. Fillers är en volymgivande injektionsbehandling där man kan bygga upp förlorad volym, skulptera, föryngra huden och förstora läpparna.

Botox

BotullinumToxin (Botox) är ett muskelavslappnande ämne som injiceras i den underliggande muskulatureni ansiktet. Botox är en av världens vanligaste behandlingar mot rynkor och finalinjer.

Lipolys – fettreducering

Fettupplösning även kallad Lipolys, med Dermaheal LL. Är en injektionsbehandling där man injicerar ett medel som spräcker hål på fettceller och på det viset minskar mängden fettvävnad i ett behandlat område

Medicinsk Hudvård

Våra behandlingar inom medicinsk hudvård stärker upp, reparerar och föryngrar huden samt motverkar tidigt åldrande. Behandlingarna kan läka akne, reducera pigmentering och jämna ut ojämn..

Profhilo / Skinbooster

Profhilo är hyaluronsyrabaserade produkt som stramar upp huden och motverkar slapphet. Profhilo innehåller en av de högsta koncentrationerna med hyaluronsyra på marknaden och ger därför en..

Sunekos

Sunekos är en injektionsbehandling som lämpar sig väldigt bra att behandla området kring ögonen. Injektioner med Sunekos kan behandla mörka ringar under ögonen, rynkor och slapphet i huden…

Tandblekning

Vi använder en skonsam tandblekning som inte ger några ilningar. Bleker 2-9 nyanser vitare på en behandling. Behandlingstiden är 3x15min. Produkterna följer läkemdelsverkets regler.

LPG

LPG är en mekanisk bindvävsmassage som ökar lymfdränage (rensar ut vätska och slaggprodukter från kroppen), aktiverar dina muskler och stimulerar kollagen och elastin.

Instagram

@elegance.beauty.clinic

Mail & telefon

info@elegancebeautyclinic.se
+46 (0)76-200 88 32

Plats

Elegance Beauty Clinic, Kapellgatan 5, 55317 Jönköping, Sweden